ПОДДРЪЖКА & СЕРВИЗ

CST Ви предлага професионални решения за обработка и производство на кабелни продукти с високо качество на изработка.
Нашите усилия са насочени и към предлагането на машини с най-висок клас на точност и продуктивност.
С нашите сервизни и консултантски услуги , ние ще Ви помогнем да постигате желаните от Вас високи резултати.

решения

Преди стартиране на ново производството е важно да се извърши проучване на целия процес на изработка на съответното изделие, за да се определи точно и коректно оборудването, което ще отговаря на бизнес начинанието и вашите изисквания.

МОСТРИ

За да намерят най-подходящите решения за вашето производство, нашите специалисти анализират необходимостта Ви от машини и процеси за обработка. При необходимост се изработват мостри.

Image

КОНСУЛТАЦИИ

Предлагаме професионални консултантски услуги и инженеринг за анализ на производството и оценка на производителността, което ще Ви помогне да оптимизирате вашата продукция.

Image

ОПЦИИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ

Ние се стремим да намерим най-доброто възможно решение за финансиране покупката на машина. Има различни възможности – за лизинг и под наем, опции за бюджетиране и финансова ефективност. Свържете се с нас, за да направим решението възможно!

ИНСТАЛИРАНЕ & ПОВЕЧЕ

Първият етап от производството е от решаващо значение за постигане на високоефективни резултати. Правилната концепция и ноу-хау, ще гарантират постигането на тази цел.
Професионалната инсталация е ключът към доброто производствено  начало. Нашите експерти ще Ви преведат през основните функции на оборудването. Ние ще въведем в експлоатация Вашите машини и оборудване и заедно ще произведем първите образци от Вашите продукти.
Инсталирането на нови машини или софтуерни решения изискват време и професионален опит. За да се осигури безпроблемно производство и да се избегне ниска ефективност, нашите сервизни инженери са готови да помогнат на операторите Ви в началото на производствения процес.

ОБУЧЕНИЕ & СЕМИНАРИ

За да получите максимума от новото оборудване, се възползвайте от професионалните обучения и семинари на CST. В зависимост от вашето местоположение предлагаме разнообразие от персонализирани или стандартизирани събития, които разкриват пълния набор от възможности, необходими за вашите производствени нужди. Можете да изберете обучения от производителя, на място при Вас или при нас, също и уеб-базирани обучения и демонстрации. Попитайте ни за възможните решения.

Image

КОНТАКТИ

България, Габрово 5302
ул. Илиевска 9А

тел.: 066 / 988 884
мобилен: 087 8 878 890

e-mail: cst@cst.bg
GPS: 42.900775, 25.324531

Image