ПРОИЗВОДСТВО & РЕШЕНИЯ

CST предлага професионални решения за обработка и производство на кабелни продукти с високо качество. Нашите усилия са насочени към доставяне на прецизни и високопродуктивни машини от утвърдени на световния пазар производители. Сервизните и консултантски услуги на фирмата ефективно помагат за постигане на желания от клиента резултат. 

  • Рязане (разкрояване) – на коректната дължина с висока прецизност
  • Зачистване – на външна изолация, на изолация на вътрешните жила, цялостно или частично (с тапа)
  • Кримпване (кербоване) - на единични проводници и при нужда от сдвояване на два проводника
  • Усукване и калайдисване на проводниците
  • Маркиране
  • Сортиране и машинно навиване на обработените кабели
  • Контрол на качеството
  • Специфични решения
  • Различни комбинации от гореописаните операции

РАЗКРОЯВАНЕ & ЗАЧИСТВАНЕ

Разкрояване и зачистване  на външна и вътрешна изолация на кръгли кабели и кабели с неправилна форма, едножилни и многожилни проводници, екранирани  кабели и тръбни материали, както и с възможност за прозоречно зачистване и надлъжно прорязване на изолацията.

КРИМПВАНЕ КЕРБОВАНЕ

Кримпване на отворен и затворен тип кабелни накрайници (терминали), двоен кримп, гилзи, тръбни и изолирани кабелни накрайници, сплайс конектори и други.

Контрол на качеството

Предлагаме на Вашето внимание микрографска лаборатория от най-ново поколение “MGSystem Unit 6 Comfort” производство на „SCHLEUNIGER“ Германия за инспекция на терминали с височина до 9 мм. С това нововъведение, нашето производство отговаря на най-високите стандарти за контрол на качеството при присъединяването на кабелните терминали към проводниците.

Микрографска лаборатория
Микрографска лаборатория

Системата е оборудвана с прецизни режещи дискове (0,2 мм и 0,4 мм), които гарантират напречно рязане, което не компрометира геометрията на терминала в частта на обработка.

Последващата инспекция се осигурява от оптичен елемент, снабден с прецизна камера, която предава изображение с висока резолюция и подходящо увеличение. 

Към оборудването сме добавили и последната версия на софтуера “CrimpLab 2 Auto”, която стриктно следи всички стъпки на оператора – така се предотвратяват човешки грешки или небрежност.

Всички изходящи рапорти не подлежат на корекция и ясно обозначават дали обследваната проба отговаря на зададените параметри. При налични отклонения компрометираните части са ясно обозначени и по този начин бързо и лесно откриваме на кои инструменти е нужно да се направи допълнителна настройка. Този процес се повтаря до пълното отстраняване на несъответствията и достигането на зададените параметри.

Към лабораторията сме добавили и устройство за тест на опън PullTester 25, също на „SCHLEUNIGER“ Германия. Уредът има за цел да изследва здравината и устойчивостта на връзките между проводника и терминала по зададени параметри в нютони [N]. Това осигурява постоянен процес на работа и недопускане на отклонения от нормите, определени за всеки тип терминал. За всяка отделна проба има възможност да издаваме надлежен протокол посредством софтуер “WinCrimp”, който удостоверява качеството на продукцията, която изработваме за Вас.

ОБРАБОТКА КОАКСИАЛНИ КАБЕЛИ

Разкрояване, зачистване и кримпване на различни видове коаксиални и микро-коаксиални кабели.

ОБРАБОТКА ПЛОСКИ КАБЕЛИ

Разкрояване, зачистване, прорязване и кримпване на плоски кабели и плоски кабели с мост.

маркиране

КОНТАКТИ

България, Габрово 5302
ул. Илиевска 9А

тел.: 066 / 988 884
мобилен: 087 8 878 890

e-mail: cst@cst.bg
GPS: 42.900775, 25.324531

Image